Felforgatók

Gátlásos tiniből sikeres pornóproducer - Kovács “Kovi” István

Episode Summary

A kilencvenes évek legsikeresebb hazai felnőttfilmes alkotója, rendezőként több, mint 150 filmet jegyez, producerként ez a szám pedig eléri a több százat is. Többször nyerte el a pornóipar Oscar-díját. Szerinte ez a műfaj “mese felnőtteknek szép nőkkel és szép pasikkal.” Manapság Youtube-ra készít videókat és súlycsökkentő tippeket és tanácsokat ad. Kadarkai Endre Kovács “Kovi” Istvánnal beszélgetett.

Episode Notes

A Felforgatók negyedik epizódjában Kovács István "Kovi" a vendégünk, aki felforgatta a felnőttfilmes ipart Magyarországon és a világon egyaránt. Megtalálta a piaci rést és producerként, valamint rendezőként elkezdett filmeket forgatni. Pályafutása során egymás után kétszer megkapta a legjobb európai rendezőnek járó díjat, és visszavonulása után megint egy sikeres területet választott: megszabadult 91 kilótól és most ő segít másoknak ebben.

Hogyan lett egy gátlásos, polgári családból származó fiúból felnőttfilmes rendező, hogyan változtatott a magyar prüdérián és mi motiválta ebben? A beszélgetésből sok más mellett ez is kiderül.