Felforgatók

Hegyeket tud elhordani a hátán - Balogh Levente

Episode Summary

Először sportolóként bizonyított. Tizennyolcszoros kupagyőztes és magyar bajnok, négydanos cselgáncsozó. Talán ennek is köszönhető, hogy nem ismer akadályokat, áttöri a gátakat, amit a fejébe vesz, azt tűzön-vízen keresztül viszi. 2003-ban apjától vásárolt egy több százmilliós veszteséggel üzemelő céget, mára a legsikeresebb hazai ásványvízmárka az övé. Kadarkai Endre az élelmiszeripar egyik legnagyobb hazai felforgatójával, Balogh Leventével beszélget.

Episode Notes

A Felforgatók harmadik epizódjának vendége Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, aki az élsportolói elhivatottságot átültetve az üzleti életbe, létrehozta Magyarország legnagyobb ásványvízmárkáját. A cég, többféle felvásárlás után mostanra Közép-Európa meghatározó élelmiszeripari cégévé nőtte ki magát. 

Balogh Levente önmagát érzelmi alapú üzletembernek tartja, aki az első öt év profitnélküliség után a marketingbe fektette a bevétel jelentős százalékát. Ebben hitt a kezdetektől, amikor mindenki le akarta beszélni és hisz benne a mai napig. 

Milyen út vezetett el a sikerhez? Milyen üzleti stratégia van mögötte és mi a filozófiája az üzleti életben? Hogyan viselkedik, ha egy munkatársában csalódik és mire számíthatnak azok a reklámügynökségek, akik neki szeretnének dolgozni?