Felforgatók

Mozgalmat hirdet a birkaság ellen - Almási Kitti

Episode Summary

Almási Kitti nemcsak könyvet írt a bátorságról, de saját életében is sokszor választotta a nehezebb utat, mert szembe menni az árral, mára pedig az egyik legsikeresebb és legismertebb hazai pszichológus. Honnan jön a belső erő? Van-e olyan, ami őt is megtörné?

Episode Notes

Almási Kitti pszichológust nem kell bemutatni. Tévében szerepel, könyveket ír, százezrek követik a Facebookon , a YouTube-on és teltházas előadásokat tart. Számos könyve közül az egyikben a bátorság volt a téma.

A Felforgatók legújabb epizódjából kiderül, milyen sokat tud meríteni a saját életéből! A családja lényegében csődbe ment, ezek után megalázó munkákat is el kellett vállalnia, hogy legyen miből ennivalót venni. A jogi felvételije nem sikerült. Utólag ezt tartja élete egyik legnagyobb szerencséjének. Hiszen ma már tudja, nem az ügyvédi pálya volt az ő útja, hanem a pszichológia szak, ahová viszont elsőre felvételt nyert, pedig ez szinte reménytelennek tűnt. Többször is lehetett volna „birka”, ám ő a sarkára állt, és erre buzdít másokat is.

Az adásban elhangzó könyvek:

Bátran élni

Irigység, ​kibeszélés, rosszindulat

Az Almási Kitti-bejátszás forrása a YouTube-on található: Félelmeink és gátlásaink leküzdése - OpenSky