Felforgatók

Sok anyaszó, kevés diplomácia - Kende-Hofherr Krisztina

Episode Summary

Kende-Hofherr Krisztina jól fizető médiás vezető állását hagyta ott a szabadásgért és azért, hogy úgy dolgozhasson, ahogy szeretne. Valódi sztárok menedzsere lett, és megszelidítette a bulvármédiát. Anyatigrisként védi és inspirálja a vele dolgozó hírességeket, sőt az utóbbi időben motivációs előadóként is kipróbálta magát. Kadarkai Endrével munkamódszeréről, gyerekkoráról, a bátorságról és az akadályokról beszélgettek.

Episode Notes

Kende-Hofherr Krisztina a Tv2-nél a marketingért és a kommunikációért felelt, a képernyős sztárok hozzá tartoztak, ráadásul meg is fizették becsülettel. Ő mégsem dőlt hátra, hanem előbb ajtókat csapkodott, majd amikor 2004-ben úgy érezte, hogy folyton falakba ütközik, kilépett, és saját lábra állt. 

Hamarosan létrejött a TMC, amivel valami teljesen újat hozott be Magyarországra, sztáristállót alapított, ebben ma már ott találjuk Hajós Andrást, Liptai Claudiát, Ábel Anitát vagy éppen Dobó Katát. 

Mivel indokolták Kende-Hofherr Krisztina szülei, hogy számukra csak az 1-es és az 5-ös az elfogadható jegy? Ki adta neki a nagy ötletet, a sztáristálló létrehozását? Fejlődött-e az évek során a diplomáciai készsége? Mivel tudta adásképes állapotba hozni az első NőComment!-felvétel előtt a magánéleti válsága miatt teljesen maga alatt lévő Ábel Anitát? Sok más mellett ezek a témák is szóba kerülnek  Kadarkai Endre és Kende-Hofherr Krisztina beszélgetéséből. 

 

Az adásban elhangzó hivatkozások:

Az első NőComment! a Spektrum Home-on

Maraton: A bostoni terrortámadás

A műsorban hallható Liptai Claudia-bejátszás forrása a YouTube-on látható: 

Cultivo - A hetedik túlóra | Média | Workshop